Οροί Περιποίησης Προσώπου – Γιατί Είναι Απαραίτητοι

Η βαθιά ενυδάτωση είναι απαραίτητη για μια όμορφη και νεανική επιδερμίδα.

Διάφοροι εξωγενείς και μη παράγοντες, όπως η διατροφή, η ηλικία, οι ορμονικές αλλαγές και το κλίμα μπορούν να “κλέψουν” λίγη από την ενυδάτωσή της.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζεται μια επιπλέον βοήθεια, ώστε να μπορέσει να συγκρατήσει τα επίπεδα της υγρασίας της σε ικανοποιητικό σημείο.

Επομένως, καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι η ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας από μόνες τους δεν αρκούν.

Για τον παραπάνω λόγο δημιουργήθηκαν από τους ειδικούς οι φυσικοί οροί ενυδάτωσης, τα γνωστά σέρουμ.

Πρόκειται για ένα συμπύκνωμα ενεργών συστατικών που είναι πιο δραστικό από εκείνο μιας κρέμας προσώπου.

Οροί περιποίησης και αιθέρια έλαιαΟ ορός έχει μια υγρή, λεπτόρρευστη υφή.

Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του είναι πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες ή άλλα συστατικά, ανάλογα με τη δράση του, καθώς υπάρχουν οροί για διαφορετικούς σκοπούς.

Έτσι, υπάρχουν οροί ενισχυμένης λάμψης για να αποκαταστήσουν τη χαμένη λάμψη και φωτεινότητα της επιδερμίδας, οι οποίοι ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους τύπους δέρματος.

Από την άλλη, υπάρχουν οι ενυδατικοί οροί ή οι οροί αντιγήρανσης με συστατικά που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου, λειαίνουν το περίγραμμα του προσώπου και απαλύνουν τις ρυτίδες.

Ωφέλειες

Χρησιμοποιώντας συστηματικά και σύμφωνα με τις οδηγίες τον ορό της επιλογής σας, θα δείτε σταδιακά ότι η υφή του δέρματός σας θα βελτιωθεί σημαντικά, η επιδερμίδα σας θα γίνει πιο σφριγηλή και θα μοιάζει πιο νεανική.

Ουλές, σπυράκια, ανοιχτοί πόροι και μαύρα στίγματα θα μειωθούν δραστικά.

Επίσης, θα μειωθεί η ξηρότητα και οι λεπτές γραμμές, ενώ σημαντική βελτίωση θα δείτε και στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Οι οροί περιποίησης μπορούν να καταπολεμήσουν τις ήπιες φλεγμονές του δέρματος, την ερυθρότητα και την ξηρότητα, ενώ το δέρμα αναζωογονείται.

Οδηγίες χρήσης

Ο ορός χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν την εφαρμογή οποιασδήποτε κρέμας ή αντηλιακού.

Αρκούν λίγες σταγόνες για να καλύψουν όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

Κι αυτό επειδή οι οροί έχουν πολύ συμπυκνωμένη σύνθεση που δρα βαθιά στο δέρμα χωρίς να καλύπτει αρκετά την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας.

Έτσι, πρέπει να ακολουθεί η εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας ή μιας κρέμας νυκτός το βράδυ πριν τον ύπνο.

Ο κατάλληλος ορός

Ανάλογα με τον στόχο που θέλετε να επιτύχετε, θα πρέπει να επιλέξετε και τον ανάλογο ορό περιποίησης.

Υπάρχουν πάρα πολλά σέρουμ στην αγορά και το καθένα, ανάλογα με τα ενεργά συστατικά του, έχει διαφορετικά οφέλη για την επιδερμίδα.

Ξεκινήστε με ορούς που περιέχουν ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συστατικά για εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Βιταμίνη C, βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και ορχιδέας, μύρτιλλο, συνένζυμο Q10, υαλουρονικό οξύ, λυκοπένιο, έλαιο ροδιού, εκχύλισμα πρόπολης, βιολογικά αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο και γκρέιπφρουτ.

 

 

Πηγή: www.y-o.gr