A-Pharmacy Blog
Ψείρες και Κόνιδες – Πρόληψη και Ολική Εξόντωση

Οι ψείρες είναι παρασιτικά ζωύφια που ζουν στις τριχωτές περιοχές του σώματος ζώων και ανθρώπων. Αυτοί οι μικροσκοπικοί εχθροί, μας προκαλούν τεράστια αναστάτωση και μας βασανίζουν, διότι όταν εγκαθίστανται στο τριχωτό της κεφαλής, η εξόντωσή τους δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα…

Διαβάστε περισσότεραΨείρες και Κόνιδες – Πρόληψη και Ολική Εξόντωση
Κουρκουμάς: Τι είναι, ιδιότητες και οφέλη.

Το Turmeric ή αλλιώς ο κουρκουμάς είναι ένα σούπερ αντιγηραντικό, αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες μπαχάρι. Ανήκει στην οικογένεια των τζιντζεροειδών και το συναντάμε σε αμέτρητες συνταγές της Ινδικής κουζίνας.

Διαβάστε περισσότεραΚουρκουμάς: Τι είναι, ιδιότητες και οφέλη.
Προβιοτικά & πρεβιοτικά. Σε τι διαφέρουν;

Τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά μπορεί να ακούγονται παρόμοια, ωστόσο τα δύο αυτά συστατικά έχουν διαφορετικούς ρόλους στο πεπτικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότεραΠροβιοτικά & πρεβιοτικά. Σε τι διαφέρουν;
Σωστές διατροφικές συνήθειες για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ο οργανισμός μας, λόγω υψηλών θερμοκρασιών, έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Ένα περιβάλλον με πολλή ζέστη οδηγεί σε απώλειες υγρών και αύξηση καύσεων.

Διαβάστε περισσότεραΣωστές διατροφικές συνήθειες για το καλοκαίρι
Αυτό το καλοκαίρι πείτε «αντίο» στα έντομα

Είναι η στιγμή, λοιπόν, που θα πρέπει να πάρουμε δραστικά αντικουνουπικά μέτρα! Αρκετοί όμως είναι αυτοί που αποφεύγουν τη χρήση προϊόντων απεντόμωσης που έχουν δυνατές χημικές ουσίες. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί φυσικοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τα έντομα!

Διαβάστε περισσότεραΑυτό το καλοκαίρι πείτε «αντίο» στα έντομα

21 στοιχεία για την 25 των 175 συνολικό

Εμφάνιση προϊόντα ανά σελίδα
RETURN TO THE TOP