ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορες ανω των  39,00€ | Δόσεις από 100€

Καλάθι

Διαγωνισμός Oral-B Pro 750 Black Edition!

Διαγωνισμός ORAL-B 750

Μήνας Στοματικής Υγιεινής στο A-Pharmacy με μεγάλο Διαγωνισμό!

Από Πέμπτη 05/03 έως και την Τρίτη 31/03 με κάθε παραγγελία οποιωνδήποτε προϊόντων ORAL-B, OLD SPICE, GILETTE, PAMPERS συνολικής αξίας άνω των 50€ από το site μας, μπαίνετε αυτομάτως στην μεγάλη κλήρωση
για μία 
Oral-B Pro 750 CrossAction 3D Black Edition Hλεκτρική Οδοντόβουρτσα με 1 κεφαλή σε Μαύρο Χρώμα & Δώρο Μαύρη Θήκη Ταξιδιού

 αξίας 49,90€ !!

oral-b-pro-750-black-edition

Κάθε παραγγελία μετράει ως μία(1) συμμετοχή, οπότε όσες περισσότερες παραγγελίες κάνετε, τόσες περισσότερες συμμετοχές έχετε για τον διαγωνισμό!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01/04 και ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα μέσω Facebook/Instagram και θα ενημερωθεί μέσω e-mail/τηλεφώνου.

Ο νικητής υποχρεούται να ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ανωτέρω ενημέρωση.

Καλή Επιτυχία!

Αναλυτικοί Όροι Διαγωνισμού:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ- ΔΩΡΟ- ΤΙΤΛΟΣ
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Κ.ΑΝΔΡΕΑΔΗ - Π.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «A-PHARMACY», με έδρα το Πανόραμα Θεσσαλονίκης, διοργανώνει προωθητική ενέργεια («διαγωνισμό») με τίτλο “Διαγωνισμός Oral-B Pro 750! “.

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι ολοκληρώσουν μία παραγγελία από τον ιστότοπό μας, a-pharmacy.gr με συνολικό κόστος οποιωνδήποτε προϊόντων ORAL-B, OLD SPICE, GILETTE, PAMPERS άνω των 50€. Κάθε επιπλέον παραγγελία άνω των 50€ που θα ολοκληρώνεται θα μετράει ως επιπλέον συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής ο οποίος θα κερδίσει μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 750 αξίας 49,90€.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18 θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση συμμετοχής από το γονέα ή κηδεμόνα και στην περίπτωση που κληρωθεί ως νικητής η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από το γονέα ή κηδεμόνα που έδωσε συγκατάθεση για τη συμμετοχή.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Από το διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι της εταιρείας «A-PHARMACY» καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω φυσικών προσώπων εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τον δεύτερο (β) βαθμό. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται επίσης παραγγελίες για τις οποίες έχει ζητηθεί η έκδοση Τιμολογίου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

H διεξαγωγή του διαγωνισμού ξεκινάει στις 05/03/2020 και λήγει στις 31/03/2020. Μετά την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία ο διαγωνισμός παύει να διενεργείται και να είναι σε ισχύ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό αυτόματο σύστημα στις 01/04/2020.

Οι νικητές εάν δεν απαντήσουν στην τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να μας ενημερώσουν για τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση & Τ.Κ.) εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους ή την απόπειρα επικοινωνίας μαζί τους ή διαπιστωθεί ότι δεν συνέτρεχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής τους, χάνουν το σχετικό δικαίωμα, οπότε και η άνω εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους νικητές και η εταιρεία έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε επικοινωνία με τον αντίστοιχο α’ αναπληρωματικό.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΟΥ
Το δώρο θα αποσταλεί στον νικητή μέσω εταιρίας κούριερ (Γενική Ταχυδρομική) άμεσα εφόσον γίνει η τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση με τον νικητή. Οι νικητές πρέπει να είναι κάτοικοι Ελλάδος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Θα συλλέξουμε και θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία που είναι αναγκαία για την εκτέλεση της παρούσας συναλλαγής καθώς επίσης και για να λαμβάνετε ενημέρωση για τις δραστηριότητες μας και τα προϊόντα μας. Αυτά θα τηρούνται από εμάς στις εγκαταστάσεις μας, Κομνηνών 33, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 342733, info@a-pharmacy.gr. Πρόσβαση στα στοιχεία αυτά θα έχουν οι εργαζόμενοι σε εμάς που έχουν σχέση με την συναλλαγή μας ή εκτελούν την επεξεργασία για την οποία παρέχετε την συναίνεση σας και τρίτοι που χρησιμοποιούμε ως εκτελούντες επεξεργασίας για την από μέρους μας εκτέλεση της μεταξύ μας συναλλαγής ή για να μας παρέχουν υπηρεσίες σχετικές με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. 

RETURN TO THE TOP