Πολιτική επιστροφών

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές μόνον εφόσον μας ενημερώσετε εγκαίρως πριν γίνει η αποστολή των προϊόντων. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την αποστολή, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα. 
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@a-pharmacy.gr ή στο τηλέφωνο 2310 342733.

Σε περίπτωση που η παραγγελία που θέλετε να ακυρώσετε είναι ήδη πληρωμένη, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 1 εργάσιμης ημέρας από τη στιγμή που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, ενδέχεται η επιστροφή των χρημάτων να καθυστερήσει μέχρι και 7 εργάσιμες ημέρες  λόγω της αντίστοιχης χρονοκαθυστέρησης του συστήματος της τράπεζας Eurobank.

Επιστροφές Προϊόντων

Ενημέρωση: Επιστροφές σε Υφασμάτινες Μάσκες Προστασίας δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής, εκτός αν οι μάσκες είναι σε συσκευασία η οποία δεν έχει ανοιχτεί.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την στιγμή της παραλαβής βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και επιπλέον δεν έχουν αποσφραγιστεί.
Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέψετε και το αντίστοιχο παραστατικό. Εφόσον η επιστροφή των προϊόντων γίνεται για δικούς σας λόγους και όχι από δική μας ευθύνη, επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα.
Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγω κάποιου προβλήματος με το προϊόν (σπασμένο προϊόν, λάθος προϊόν κλπ.) δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση πριν από οποιαδήποτε επιστροφή είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@a-pharmacy.gr είτε τηλεφωνικά στο νούμερο 2310 342733.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα είναι:

Φαρμακείο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης & ΣΙΑ Ο.Ε.
Κομνηνών 39, Τ.Κ. 55236
Πανόραμα, Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Εάν η παραλαβή της παραγγελίας σας έγινε από το φυσικό κατάστημά μας, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει σε αυτό.

RETURN TO THE TOP