a

Καλάθι

Ποιοι είμαστε

Το online φαρμακείο μας υπό την μορφή του Α-pharmacy.gr αποτελεί την ψηφιακή επέκταση του φαρμακείου μας που ιδρύθηκε από τον Κ. Ανδρεάδη & τον Π. Αθανασίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το 1983!

A-Pharmacy Βιτρίνα Φαρμακείου

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας καλλυντικά, αντιηλιακά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προϊόντα για το αδυνάτισμα, ορθοπεδικά, προϊόντα για την υγεία, διαγνωστικά τεστ, φυτικά προιόντα,
ομοιοπαθητικά, βρεφικά είδη και είδη αθλητικής διατροφής στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

37 χρόνια δίπλα σας, στόχος μας είναι να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς κι υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, ώστε να αναπτύσσουμε μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Όραμά μας είναι να μείνουμε για.. Πάντα Μαζί!

Οι Αξίες Μας

To A στο A-pharmacy υποδηλώνει την αφοσίωσή μας στην επιχειρηματική αριστεία και παραπέμπει στις παρακάτω αξίες, που είναι οι κινητήριοι μοχλοί για την επιτυχή λειτουργία και συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

 

Άφοσίωση στον Πελάτη

Η ικανοποίησή σας είναι πάντα προτεραιότητα για εμάς και στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.
37 ολόκληρα χρόνια βρισκόμαστε δίπλα σας, φροντίζουμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας, προβληματιζόμαστε με τα θέματα που σας απασχολούν,
ερευνούμε πάνω σε αυτά και δίνουμε την καλύτερη λύση. Έτσι πιστεύουμε οτι χτίζεται μια ουσιαστική κι ειλικρινής σχέση ανάμεσά μας!

Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση και στην ταχύτητα και φροντίζουμε πάντα τα προϊόντα που επιλέγετε, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, να φτάνουν στην πόρτα σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα!

 

Συνεργασία

Το φαρμακείο μας λειτουργεί κατά βάση ως οικογενειακή επιχείρηση, επιδιώκοντας την ομαδική επιτυχία και πολυφωνία.
Ενθαρρύνουμε κάθε νέο μέλος μας να αναπτύξει τις ατομικές του δεξιότητες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, χωρίς αποκλεισμούς.

Η συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε και η αρμονική συνεργασία αντικατοπτρίζεται στην σχέση μας με τους πελάτες μας και συμβάλλει στη διαρκή εξέλιξη και στην υλοποίηση των στόχων μας. 

 

Ποιότητα

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες φαρμακευτικές εταιρίες που διαθέτουν ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και πιο εξειδικευμένα,
ώστε να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας.

Όλα μας τα προϊόντα αποθηκεύονται και συντηρούνται σε ιδανικές συνθήκες ενώ αποστέλλονται χρησιμοποιώνατας τα καταλληλότερα υλικά συσκευασίας,
αποφεύγοντας, με αυτόν τον τρόπο, οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση τους. 

 

Εξέλιξη & Καινοτομία

Το ενδιαφέρον μας για εσάς, δε μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.
Ψάχνουμε, ερευνούμε κι εντοπίζουμε συνεχώς σύγχρονα και ασφαλή προϊόντα που θα σας εξασφαλίσουν
υγεία, ευεξία, ομορφιά και ψυχική ανάταση.

Προσπαθούμε να μένουμε ενημερωμένοι για νέες εταιρίες & τις τελευταίες κυκλοφορίες προϊόντων,
καθώς και για νέες τεχνολογίες οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν και να απλοποιήσουν την συνολική σας εμπειρία
στο φυσικό και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Είμαστε υποστηρικτές της Διά Βίου Μάθησης,
γι αυτό και φροντίζουμε το προσωπικό μας να εκπαιδεύεται και να ενημερώνεται συνεχώς για νέες εξελίξεις στον εκάστοτε τομέα.

 

*Σας γνωστοποιούμε ότι, σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω Internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές μέσω Internet.

RETURN TO THE TOP