Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό, ώστε να βγούμε στις παραλίες περιποιημένες και περιποιημένοι. Πολλοί επιλέγουν το laser είτε για αποτρίχωση, είτε για μία αισθητική βελτίωση της εμφάνισής τους. Ωστόσο γνωρίζουμε καλά, ότι το laser αλλά και το τατουάζ, απαιτούν εντατική ενυδάτωση στις περιοχές όπου έχει εφαρμοστεί, ώστε να αποφευχθούν ερεθισμοί και η επιδερμίδα να παραμείνει λεία και ελκυστική. Ειδικά όταν πρόκειται να εκτεθούν στον ήλιο, οι περιοχές αυτές, πρέπει να είναι απόλυτα ενυδατωμένες.

Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε μία βαθιά ενυδατική κρέμα που περιέχει 5% πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ βελτιώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ δεν περιέχει paraben.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τη φυσική ανάπλαση του δέρματος. Ειδικά εάν το δέρμα είναι ξηρό, τότε μία τέτοια κρέμα είναι πραγματικά απόλυτα αναγκαία. Βεβαίως θα πρέπει να αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια.

Επίσης τα πολύ ευαίσθητα δέρματα καλό είναι να φορούν μία αναπλαστική κρέμα επί μακρόν μετά την εφαρμογή του laser.

Για ακόμη μεγαλύτερη και πιο εντατική ενυδάτωση, στην ίδια λογική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία αναπλαστική κρέμα σώματος καθημερινής χρήσης, με κεραμίδια σίτου και Ω3 / Ω6 λιπαρά οξέα για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Με το ισορροπημένο σύστημα βιταμινών, αμινοξέων και δερμοκοσμητικών βοτάνων που περιέχει, ενισχύει την αναπλαστική ικανότητα της επιδερμίδας ενώ παράλληλα τη διατηρεί λεία, απαλή και υγιή διατηρώντας την δερματική ισορροπία και ενισχύοντας την φυσιολογική χλωρίδα του δέρματος.

Τα δερμοκοσμητικά βότανα που περιέχει η κρέμα, και θα σας ενθουσιάσουν, είναι αγριοτριανταφυλλιά, βοράγινο, σιτάρι, βούτυρο karité , χαμομήλι, καλαμπόκι, φυτοστερόλες ελαιοκράμβης, μολόχα, bioecolia.

Το φετεινό καλοκαίρι μετά τις συνεδρίες με laser, επιλέξτε την καλύτερη αναπλαστική, ευδερμική και ενυδατική κρέμα, προϊόν έρευνας και ανάπτυξης μεγάλης ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, που θα ενυδατώσει και θα αναπλάσει την επιδερμίδα σας. Και ξεχάστε κάθε ερεθισμό, και κάθε ευαισθησία του δέρματος, απολαύστε το καλοκαίρι σας με μία δυναμική εμφάνιση!!