Οι μάσκες υδρογέλης της InterMed, είναι ένα πολύτιμο δώρο που επιβάλλεται να προσφέρετε στον εαυτό σας, ένα δώρο ενυδάτωσης, τόνωσης, φροντίδας και αντιγήρανσης.

Οι μάσκες υδρογέλης, αποτελούν τη νέα σύγχρονη τάση περιποίησης της επιδερμίδας, μία τάση που έχει κατακτήσει μεγάλο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού. Αφενός, διότι δεν επισκέπτεται κάποιος συχνά τον δερματολόγο του, αφετέρου, διότι με μικρό κόστος μπορεί να έχει ένα άριστο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι του.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα μιας μάσκας υδρογέλης, είναι η απουσία βαμβακιού και χαρτιού- που στεγνώνουν τη μάσκα- καθώς και η συμπυκνωμένη σύνθεση, η οποία σε συνδυασμό με την 100% gel υφή της, εγγυάται την καλύτερη διατήρηση των ενεργών συστατικών της. Ένα πραγματικό ενυδατικό «λουτρό» για την επιδερμίδα σας.

Ένα δεύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα της μάσκας EVA BELLE, είναι η απουσία οινοπνεύματος, σιλικόνης και παραφινέλαιου, που κάνουν το προϊόν αυτό, ιδανικό για όλους του τύπους δέρματος.

Μπορείτε να επιλέξετε μία μάσκα υδρογέλης για σύσφιξη & αναπλήρωση όγκου, για ομοιόμορφο τόνο & λάμψη και για  λείανση ρυτίδων και αντιγήρανση. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια, η παλμιτική ρετινόλη και η μεγάλη συγκέντρωση κολλαγόνου αποτελούν τα σημεία – κλειδιά της μάσκας υδρογέλης, η οποία θα προσδώσει ένα ελαστικό, λαμπερό, ενυδατωμένο δέρμα, απαλλαγμένο από θαμπάδα, κούραση, ρυτίδες και ακμή.

Οι συγκεκριμένες μάσκες υδρογέλης, έχουν επίσης σημαντική εφαρμογή και στα μάτια, κυρίως στο σημείο που υποφέρει περισσότερο από ρυτίδες, όπως το πόδι της χήνας, αλλά και στα χείλη.

Με ενυδατικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες και 8 φυτικά εκχυλίσματα, η μάσκα υδρογέλης για τα μάτια, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, που αποτελούν συνηθισμένα χαρακτηριστικά για τα μάτια, δίνοντας μία άμεση αίσθηση ξεκούρασης και τόνωσης.

Όσο για τα χείλη, δεν υπάρχει τίποτε άλλο αποτελεσματικότερο, από μία μάσκα υδρογέλης, η οποία καταπραΰνει και ενυδατώνει υπέροχα τα ξηρά χείλη. Με εκχυλίσματα πανθενόλης, ελαίου argan & αβοκάντου, απλά θα την λατρέψετε και θα την εντάξετε στην εβδομαδιαία σας beauty routine.

Λοιπόν, εσείς θα κάνετε σήμερα κιόλας ένα πολύτιμο δώρο ενυδάτωσης στον εαυτό σας; Θα το βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας με την αξιοπιστία της φαρμακοβιομηχανίας InterMed.